28 Ιουλίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 27.7.22

Την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και απήχηση, στο κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις» η καλοκαιρινή μας εκδήλωση με τους μουσικούς Κωστή Αβυσσινό, Βαγγέλη Βαρδάκη και Μιχάλη Κώτη. Χορευτικά έντυσε τη βραδιά ο Παραδοσιακός Σύλλογος «ΑΚΡΗΤΕΣ».

Ευχαριστούμε θερμά τους μουσικούς και χορευτές για το υπέροχο μουσικό ταξίδι που μας χάρισαν αλλά και που επέλεξαν όλα τα έσοδα της παράστασης να διατεθούν για την ενίσχυση του συλλόγου και κατ΄ επέκταση για την ενίσχυση των απόρων ογκολογικών ασθενών του νησιού μας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την στήριξη του Δήμου Ηρακλείου και της ΔΗ.ΚΕ.Η τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την δωρεάν παραχώρηση του θεάτρου. Επίσης μεγάλος υποστηρικτής της βραδιάς ήταν και τα Πλαστικά Κρήτης τους οποίους ευχαριστούμε για τη διαχρονική στήριξη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς επικοινωνίας μας: Όμιλο CRETAκαι εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ» που στήριξαν και προέβαλαν την δράση μας. Επίσης ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας την Μαρία Καρκανάκη και το Βloomdesign για την συνεχή ανιδιοτελή στήριξή της και τις υπέροχες αφίσες και προγράμματα που μας φτιάχνει σε κάθε μας εκδήλωση.

Σε περίοδο κρίσης και πανδημίας οι επιχειρήσεις του Ηρακλείου στήριξαν για ακόμη μια φορά τον Σύλλογο και τους ασθενείς του, τους ευχαριστούμε θερμά για αυτό και τους ευχόμαστε υγεία, προσωπική και επαγγελματική ευημερία.

Μεγάλοι χορηγοί:ATLANTIKOSqualityseafoods, ΟΓυάλινοςΚόσμος-ΚάββαλοςΑ.Ε.Β.Ε, OpsisClinical- PlasticandReconstructiveSurgery, Πετούσης – CretanGastronomy, SYN.KA super markets.

Ευγενείς Χορηγοί: Αγροτικές Λύσεις, Assargiotakis Oliveoil, Γαλακτοκομική Κρήτης Α.Ε, Διαμαντάκης Οινοποιείο, ΙΑΝΘΟΣ Εμπορία  επεξεργασία τυποποίηση αγροτικών προϊόντων, ΑΦΟΙ Καλογεράκη, Κρητικός Φούρνος Γεύσεις, Μετακομιστική ΚΟΖΗ, COSTIS patisserie boulangerie, Πετροεμπορική, pharmacy123.gr, WILD AROMA herbs & spices, Ο Φούρνος του Νύκταρη, Σαβοϊδάκηςbakery & patisserie, Φυσικοθεραπευτήριο Σπύρος Γιγουρτάκης.

Θερμά ευχαριστούμε τους εθελοντές μας που βοήθησαν στην διεξαγωγή αυτής της βραδιάς και όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε και απολαμβάνοντας μια υπέροχη μουσικοχορευτική παράσταση βοήθησε με τον τρόπο του τον πάσχοντα συνάνθρωπο.

 

Εκ του Δ.Σ

Η Πρόεδρος Καίτη Κουναλάκη

Η Γραμματέας Φανή Καλαθάκη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΓΙΝΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ

Ποιοι είμαστε;

Ο σύλλογος στήριξης ασθενών που πάσχουν από νεοπλασματική νόσο "Ευ Ζω με τον καρκίνο" ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2003 (αρ. Αποφ. Πρωτοδικείου Ηρακλείου 49/4900/1453/2003, καταστατικό), με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης.

...περισσότερα

Βοήθησε μας

Αν νομίζεις ότι η προσπάθεια μας σε αφορά, έλα σε επαφή με το σύλλογο

Αρ. Λογαριασμού Καταθέσεων:

"ΕΥ ΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ",
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ/ATEbank
Αρ. Λογ. 6157010372656
IBAN: GR 560 171 157 000 6157 0103 72656

EUROBANK
Αρ. Λογ. 00260165720200783658

Επικοινωνία

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΝΟΣΟ "ΕΥ ΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ"

Μάρκου Μουσούρου 20, 1ος όροφος
τκ 71201, Ηράκλειο, Κρήτη

Δευτέτα- Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη και Παρασκευή 09:00-17:00

Τηλ.-Fax: 2810 287895

Email: efzokriti@otenet.gr