ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΟΛΥΠΑΡΑΓΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΛΕΜΦΟΙΔΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2018 ο Σύλλογός μας συμμετείχε στην δημόσια ανακοίνωση της λειτουργίας της Πολυπαραγοντικής Ομάδας αντιμετώπισης Λεμφοιδήματος του Γ.Ν «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ», στην οποία η πρόεδρος του Συλλόγου ήταν προσκεκλημένη ομιλήτρια.

Παρευρέθησαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και Εθελοντές. Η Πρόεδρος του «Ευ Ζω», κα Κ.Κουναλάκη επισήμανε στην ομιλία της τη σπουδαιότητα της δημόσιας Διανοσοκομειακής Πολυπαραγοντικής Ομάδας Αντιμετώπισης Λεμφοιδήματος, για τους ασθενείς που υπόκεινται σε αυτό τον κίνδυνο.

Όλοι οι ομιλητές αναγνώρισαν τον καταλυτικό ρόλο του Συλλόγου μας στη δημιουργία αυτής της ομάδας. Το 2016 ο «Ευ Ζω», προσκάλεσε την Πολυπαραγοντική Ομάδα Αντιμετώπισης Λεμφοιδήματος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Της Λάρισας στο Ηράκλειο, όπου πραγματοποιήθηκε μια 3ημερη εκδήλωση (27-29/1/2016) για ενημέρωση τόσο των ασθενών όσο και του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού των νοσοκομείων της πόλης μας. Η εκδήλωση αυτή αποτέλεσε την αρχή μιας σειράς δράσεων που είχαν ως αποτέλεσμα την δημιουργία της Πολυπαραγοντικής Ομάδας Αντιμετώπισης Λεμφοιδήματος Γ.Ν «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ» και τη δια-νοσοκομειακή συνεργασία με το Εξειδικευμένο τμήμα ΠΟΑΛ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας.

Ομιλητές επίσης ήταν ο κος Μοσχοβάκης, Διοικητής του Βενιζελείου Νοσοκομείου, η κα Κ.Σφυριδάκη, Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας του Βενιζελείου, ο κος Μ.Χριστοδουλάκης, Διευθυντής Χειρουργικής κλινικής Βενιζελείου, ο κος Γιαννούκας, Καθηγητής-Αγγειοχειρουργός  του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λαρίσης, ο κος Χ.Ιωάννου, Αναπληρωτής Καθηγητής της Αγγειοχειρουργικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, η κα Α.Παντουβάκη, Φυσικοθεραπεύτρια-Υπεύθυνη Ιατρείου Λεμφοιδήματος του Βενιζελείου, η κα Χ.Μ.Παπαδοπούλου, Υπεύθυνη της Πολυπαραγοντικής Ομάδας Αντιμετώπισης Λεμφοιδήματος Λάρισας.

Παρευρισκόμενοι εκτός από Ιατρούς και νοσηλευτές ήταν και πάρα πολλοί ασθενείς, οι οποίοι υπέβαλαν πολλές ερωτήσεις στους ομιλητές.

Ο Σύλλογός μας, συγχαίρει όλους όσους έχουν συνδράμει στη δημιουργία και λειτουργία αυτής της ομάδας και ευχόμεθα να έχει μόνο επιτυχίες στο ενεργητικό της.

Νέες Δημοσιεύσεις

Ποιοι είμαστε;

Ο σύλλογος στήριξης ασθενών που πάσχουν από νεοπλασματική νόσο "Ευ Ζω με τον καρκίνο" ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2003 (αρ. Αποφ. Πρωτοδικείου Ηρακλείου 49/4900/1453/2003, καταστατικό), με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης.

...περισσότερα

Νέες Δημοσιεύσεις

Βοήθησε μας

Αν νομίζεις ότι η προσπάθεια μας σε αφορά, έλα σε επαφή με το σύλλογο

Αρ. Λογαριασμού Καταθέσεων:

"ΕΥ ΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ",
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ/ATEbank
Αρ. Λογ. 6157010372656
IBAN: GR 560 171 157 000 6157 0103 72656

EUROBANK
Αρ. Λογ. 00260165720200783658

Επικοινωνία

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΝΟΣΟ "ΕΥ ΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ"

Μάρκου Μουσούρου 20, 1ος όροφος
τκ 71201, Ηράκλειο, Κρήτη

Δευτέτα- Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη και Παρασκευή 09:00-17:00

Τηλ.-Fax: 2810 287895

Email: efzokriti@otenet.gr