16 Οκτωβρίου 2018

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Σύλλογος στήριξης ασθενών με νεοπλασματική νόσο «Ευ Ζω με τον Καρκίνο», ευχαριστεί θερμά όλο τον κόσμο που με την παρουσία του τίμησε τον 3ο Αγώνα Γυναικών για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Έναν Αγώνα ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 11πμ με εκκίνηση έξω από τη Λότζια Ηρακλείου.

Η αθρόα συμμετοχή του κόσμου ενθαρρύνει τον «Ευ Ζω» και ενισχύει το έργο του που είναι η ηθική και οικονομική στήριξη των καρκινοπαθών και των οικογενειών τους, καθώς και η βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας τους στα δύο νοσοκομεία της πόλης μας.

Ο Αγώνας αυτός στόχο είχε να επισημάνει την σημασία της άσκησης και του υγιεινού τρόπου ζωής τόσο για την πρόληψη του καρκίνου γενικά αλλά ιδιαιτέρως του καρκίνου του μαστού, καθώς ο μήνας Οκτώβριος έχει καθιερωθεί από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, ως μήνας αφιερωμένος για την πρόληψη και ενημέρωση του καρκίνου του μαστού.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, την Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας της Περιφέρειας, τον Παγκρήτιο Σύνδεσμο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος «ΑΙΜΑΤΟΚΡΗΤΗΣ», τον Όμιλο Παιδείας και Πολιτισμού «Αετογιάννης» και την Καρδιολογική Κλινική του ΠαΓΝΗ. Η συμβολή τους στην αναβάθμιση της εκδήλωσης ήταν ιδιαιτέρως σημαντική.

Ευχαριστούμε θερμά τους οικονομικούς μας χορηγούς, οι οποίοι ενισχύουν το έργο του Συλλόγου μας, όπου χωρίς την στήριξή τους θα επιτυγχάναμε πολύ λιγότερα πράγματα.

Οι μεγάλοι μας χορηγοί:

ΚΕΝ, Όμιλος Καλουτσάκη- Hersonissos Group Hotels, Ηρόδοτος- Διαγνωστικό Κέντρο,  Creta Interclinic, Ασκληπιείο Κρήτης, Minoan Lines, Ιατρική Διάγνωση Κνωσσός, Galaxy Hotel, Candia Maris, Fodele Beach, Εθνική Ασφαλιστική, Πλαστικά Κρήτης, Creta Pharm.

Ευγενείς Χορηγοί:

ΣΥΝΚΑ, Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης, ANEK LINES-BLUE STAR FERRIES,Κρητικός Φούρνος, Αγροτικές Λύσεις, Hellenic Zeus, Euromedica, Σαβοϊδάκης, Fresh Snack και Ασκληπιός Α.Ε.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους : Kappa Foods- Καλαθάκη, τον Φούρνο Βαμβουκάκη και  την εταιρεία Βότομος για την χορηγία τους σε αλμυρά σνακ και νερό για τους δρομείς μας.

Ιδιαίτερο ευχαριστώ στην ΑΝΕΚ-ΒLUE STAR FERRIES η οποία και έκανε ως συμβολικό δώρο στην πρώτη γυναίκα δρομέα ένα εισιτήριο με καμπίνα μετ επιστροφής στην γραμμή Ηράκλειο-Πειραιάς-Ηράκλειο.

Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς επικοινωνίας μας, τις επιχειρήσεις ΚΡΗΤΗ TV και τον ΚΝΩΣΟΣ FM 100,6.

Σας ευχαριστούμε όλους ξανά και ξανά, σας ευχόμεθα υγεία επαγγελματική και προσωπική ευημερία και του χρόνου να είμαστε πάλι μαζί.

Εκ του Δ.Σ

Η Πρόεδρος

Κουναλάκη Καίτη

Ποιοι είμαστε;

Ο σύλλογος στήριξης ασθενών που πάσχουν από νεοπλασματική νόσο "Ευ Ζω με τον καρκίνο" ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2003 (αρ. Αποφ. Πρωτοδικείου Ηρακλείου 49/4900/1453/2003, καταστατικό), με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης.

...περισσότερα

Βοήθησε μας

Αν νομίζεις ότι η προσπάθεια μας σε αφορά, έλα σε επαφή με το σύλλογο

Αρ. Λογαριασμού Καταθέσεων:

"ΕΥ ΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ",
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ/ATEbank
Αρ. Λογ. 6157010372656
IBAN: GR 560 171 157 000 6157 0103 72656

EUROBANK
Αρ. Λογ. 00260165720200783658

Επικοινωνία

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΝΟΣΟ "ΕΥ ΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ"

Μάρκου Μουσούρου 20, 1ος όροφος
τκ 71201, Ηράκλειο, Κρήτη

Δευτέτα- Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη και Παρασκευή 09:00-17:00

Τηλ.-Fax: 2810 287895

Email: efzokriti@otenet.gr