22 Οκτωβρίου 2019

Ευχαριστήριο 4ου Αγώνα για τη Γυναίκα

Ο Σύλλογος στήριξης ασθενών με νεοπλασματική νόσο «Ευ Ζω με τον Καρκίνο», ευχαριστεί θερμά όλο τον κόσμο που με την παρουσία του τίμησε τον 4ο Αγώνα Γυναικών για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Έναν Αγώνα ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 με εκκίνηση έξω από τη Λότζια Ηρακλείου.

Η αθρόα συμμετοχή του κόσμου ενθαρρύνει τον «Ευ Ζω» και ενισχύει το έργο του που είναι η ηθική και οικονομική στήριξη των καρκινοπαθών και των οικογενειών τους, καθώς και η βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας τους στα δύο νοσοκομεία της πόλης μας.

Ο Αγώνας αυτός στόχο είχε να επισημάνει την σημασία της άσκησης και του υγιεινού τρόπου ζωής τόσο για την πρόληψη του καρκίνου γενικά αλλά ιδιαιτέρως του καρκίνου του μαστού, καθώς ο μήνας Οκτώβριος έχει καθιερωθεί από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, ως μήνας αφιερωμένος  στην πρόληψη και ενημέρωση του καρκίνου του μαστού.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης, τα καταστήματα Cosmos Sport, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, την Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας της Περιφέρειας, τον Παγκρήτιο Σύνδεσμο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος «ΑΙΜΑΤΟΚΡΗΤΗΣ», τον Όμιλο Παιδείας και Πολιτισμού «Αετογιάννης», την Ομάδα Βραζιλιάνικών Κρουστών «BATALA CRETA» και την Καρδιολογική Κλινική του Βενιζελείου. Η συμβολή τους στην αναβάθμιση της εκδήλωσης ήταν ιδιαιτέρως σημαντική.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Υφυπουργό Αθλητισμού κο Αυγενάκη Λευτέρη ο οποίος έκανε την εκκίνηση του αγώνα, πλαισιωμένος από τους Αντιπεριφερειάρχες Νίκο Συριγωνάκη (ΠΕ Ηρακλείου), Λάμπρο Βαμβακά (Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής), τη γραμματέα του Περιφερειακού Συμβουλίου (γιατρό) Γεωργία Μηλάκη, τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο (γιατρό, υπεύθυνο λειτουργίας κινητής μονάδας μαστογραφίας) Γιώργο Πιτσούλη, την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ηρακλείου Ρένα Παπαδάκη, τη Δντρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης Λένας Μπορμπουδάκη.

 

Θερμά ευχαριστούμε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου, της Αστυνομίας, της Τροχαίας, του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου και της Αρχαιολογικής υπηρεσίας, που μας παρείχαν τις απαιτούμενες άδειες και βοήθεια για την πραγματοποίηση αυτής της γιορτής.

 

Ευχαριστούμε θερμά τους οικονομικούς μας χορηγούς, οι οποίοι ενισχύουν το έργο του Συλλόγου μας, όπου χωρίς την στήριξή τους θα επιτυγχάναμε πολύ λιγότερα πράγματα.

Οι μεγάλοι μας χορηγοί:

Ασκληπιείον Κρήτης, Βιοαπεικόνιση, Creta Interclinic, Cretapharm, ΕΘΝΙΚΗ η πρώτη ασφαλιστική, Όμιλος Καλουτσάκη- Chersonissos Group Hotel, Fodele Beach, METAXA hospitality group, Πλαστικά Κρήτης, Κνωσός Διάγνωσις, Super Markets SYNKA. 

Ευγενείς Χορηγοί:

Αγροτικές Λύσεις, Ασκληπιός Διάγνωσις, ANEK LINES-BLUE STAR FERRIES, Atrion Hotel, καφές Δανδάλη, Ηρόδοτος- Διαγνωστικό κέντρο, Σαβουιδάκης Ελαιόλαδα, Sofia Hotel, Vassiliou Trofinko, AQUILA hotels and resorts, ξενοδοχείο KASTRO, κρητικά τυριά Καλογεράκη, Κέντρο Γονιμότητας Κρήτης, Karatarakis hotels & restaurants, KRIVEK, Σαλάτες Οικονομάκη, TOYOTA Παπακαλιάτης, Υγεία, Super Markets Χαλκιαδάκης.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Βότομος για την χορηγία της σε νεράκια για τους δρομείς μας.

Ιδιαίτερο ευχαριστώ στην ΑΝΕΚ-ΒLUE STAR FERRIES η οποία και έκανε ως συμβολικό δώρο στην πρώτη γυναίκα δρομέα ένα εισιτήριο με καμπίνα μετ επιστροφής στην γραμμή Ηράκλειο-Πειραιάς-Ηράκλειο. Στα καταστήματα Cosmos Sport όπου χάρισαν στις 3 πρώτες γυναίκες και στα 3 πρώτα κορίτσια από μια δωροεπιταγή των 70 ευρώ, τον Όμιλο Παιδείας και Πολιτισμού «ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ» ο οποίος προσέφερε στις 3 πρώτες γυναίκες και στο πρώτο κοριτσάκι 2 μήνες δωρεάν μαθήματα χορού, τον Δήμο Ηρακλείου και τον Ο.Λ.Η οι οποίοι προσέφεραν από 1 Συλλεκτικό βιβλίο στις 3 πρώτες γυναίκες και στα 3 πρώτα κορίτσια.  Τους ευχαριστούμε θερμά όλους.

Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς επικοινωνίας μας, KNOSSOS fm 100.6 τόσο για την ραδιοφωνική κάλυψη όσο και για την μουσική επένδυση της φετινής  γιορτής, την εφημερίδα «Πατρίδα», τον τηλεοπτικό χορηγό TV CRETA και τους διαδικτυακούς χορηγούς creta24.gr  και BAKED advertising, για την συμβολή τους, στην ενημέρωση του κοινού.

Από καρδιάς ευχαριστούμε όλους τους Εθελοντές που βοήθησαν στις προετοιμασίες αλλά την ημέρα της εκδήλωσης.

 Σας ευχαριστούμε όλους ξανά και ξανά, σας ευχόμεθα υγεία επαγγελματική και προσωπική ευημερία και του χρόνου να είμαστε πάλι μαζί.

 

Εκ του Δ.Σ

Η Πρόεδρος                                                                             Η Γραμματέας

Κουναλάκη Καίτη                                                                    Καλαθάκη Φανή

Ποιοι είμαστε;

Ο σύλλογος στήριξης ασθενών που πάσχουν από νεοπλασματική νόσο "Ευ Ζω με τον καρκίνο" ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2003 (αρ. Αποφ. Πρωτοδικείου Ηρακλείου 49/4900/1453/2003, καταστατικό), με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης.

...περισσότερα

Βοήθησε μας

Αν νομίζεις ότι η προσπάθεια μας σε αφορά, έλα σε επαφή με το σύλλογο

Αρ. Λογαριασμού Καταθέσεων:

"ΕΥ ΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ",
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ/ATEbank
Αρ. Λογ. 6157010372656
IBAN: GR 560 171 157 000 6157 0103 72656

EUROBANK
Αρ. Λογ. 00260165720200783658

Επικοινωνία

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΝΟΣΟ "ΕΥ ΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ"

Μάρκου Μουσούρου 20, 1ος όροφος
τκ 71201, Ηράκλειο, Κρήτη

Δευτέτα- Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη και Παρασκευή 09:00-17:00

Τηλ.-Fax: 2810 287895

Email: efzokriti@otenet.gr