Νέα/Ανακοινώσεις

Ο Σύλλογός μας είχε την χαρά και την τιμή να συμμετέχει με εκπροσώπους του και ομιλήτριες την Πρόεδρο κα Κουναλάκη Καίτη και το μέλος κα Μαρκομιχελάκη Ελευθερία, στην Ημερίδα όπου διοργάνωσε η Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, με θέμα : «Καρκίνος μαστού και Γυναικολογικοί καρκίνοι: Πρόληψη, Έγκαιρη Διάγνωση και Αντιμετώπιση».

Σε εορταστικό κλίμα και με θέα το Ενετικό Φρούριο του Κούλε, στο κέντρο «Μαρίνα», πραγματοποιήθηκε στις 19/1/2020 , η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας.

20 Δεκεμβρίου 2019

Την Πέμπτη 19/12/19 και την Παρασκευή 20/12/19  οι Εθελόντριές του Συλλόγου, όπως κάθε χρόνο κέρασαν γλυκίσματα και μοίρασαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα εν όψει εορτών, στο Πανεπιστημιακό και Βενιζέλειο Νοσοκομείο!

 

16 Δεκεμβρίου 2019

Ο Σύλλογος στήριξης ασθενών με νεοπλασματική νόσο «Ευ Ζω με τον καρκίνο», ευχαριστεί από καρδιάς την αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΣΥΝ.ΚΑ Super Markets, για την διαχρονική του στήριξη στην λειτουργία του Πολυχώρου μας και στην εξυπηρέτηση των αναγκών των ασθενών. Αξίζει να αναφερθεί ότι μας προσφέρουν όλο τον χρόνο τρόφιμα και αναλώσιμα, αξίας 100 ευρώ τον μήνα και επιπλέον χρηματοδότησαν την κατασκευή 10 περουκών, για τις γυναίκες με ογκολογικά προβλήματα.

Η 5η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί ως «Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού» από τον Ο.Η.Ε.

Ο εθελοντισμός είναι ανθρωπιστικό κίνημα και αποτελεί το μεγάλο και αποτελεσματικό μέσο κοινωνικής αλληλεγγύης ,φιλανθρωπίας και προσφοράς.

03 Δεκεμβρίου 2019

Με μεγάλη επιτυχία,ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της επιστημονικής διημερίδας,οπου διοργάνωσε η ΕΛΛΟΚ,με θέμα "Η Αναπνοή μας,η Ζωη μας",στις 29-30 Νοεμβριου,στο ξενοδοχειο Αμαλία,στην Αθήνα.

Ο Σύλλογος «Ευ Ζω με τον Καρκίνο» με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης, συμμετέχοντας στο Παγκόσμιο κίνημα που συσπειρώνει περισσότερες από 80 οργανώσεις καρκίνου, από 30 χώρες και 6 ηπείρους, φωταγώγησε εχθές, 20-21/11/2019 το κτίριο της Περιφέρειας μωβ.

Μια δράση για την ευαισθητοποίηση, την  ενημέρωση για τα πρώιμα συμπτώματα και την πρόληψη του Παγκρεατικού Καρκίνου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος «Ευ Ζω με τον καρκίνο», με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης, διοργανώνουν δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον Παγκρεατικό Καρκίνο την Τετάρτη 20/11/2019, ώρα 19:30 και πρόκειται να φωταγωγήσουν το κτίριο της Περιφέρειας σε χρώμα μωβ.

Αγαπητά μας μέλη,
Όπως γνωρίζουμε 14-17 Νοεμβρίου 2019, πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Συνέδριο Κλινικής και μεταφραστικής Ογκολογίας, στο Ξενοδοχείο Ατλαντίς(είσοδος από Μαλικούτη).
Έπειτα από πρόταση των διοργανωτών, για μια ακόμη χρονιά ο «Ευ Ζω» συμμετέχει ενεργά με εκπροσώπους μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και Εθελοντές, οι οποίοι θα μιλήσουν για θέματα που αφορούν τους καρκινοπαθείς.

Ο Σύλλογός μας, με εκπρόσωπο την Αντιπρόεδρο Θεοδωρίδου Μαρία, συμμετείχε στην συνάντηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου και των μελών της, στις 31 Οκτωβρίου 2019, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλο.

 

O καιρός δεν στάθηκε εμπόδιο να λάμψει η Περιφέρεια Κρήτης / Region of Crete στα ρόζ την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019. Συγχαρητήρια για την δράση αυτή στην Περιφέρεια Κρήτης!!! Μπορεί ο Οκτώβρης να τελειώνει αλλά το μήνυμα ότι η πρόληψη και η πρώιμη διάγνωση σώζει από τον καρκίνο του μαστού θα μας συντροφεύει όλο το χρόνο!

Ο Σύλλογος στήριξης ασθενών με νεοπλασματική νόσο «Ευ Ζω με τον καρκίνο», αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής της Διημερίδας με θέμα «Διεπιστημονική εκπαίδευση για τη θεραπεία νεοπλασματικών νοσημάτων», η οποία πραγματοποιήθηκε 18-19 Οκτωβρίου 2019 στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου «Μεγάλο Αρσενάλ», στα Χανιά.

Ανακοίνωση

Αγαπητά μας μέλη,

Για μια ακόμη χρονιά έχουμε την χαρά και την τιμή να συνεργαστούμε με τον ψυχολόγο Emanuele Argento. Ο κος Argento θα παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του στα μέλη του Συλλόγου μας, με θεραπείες σε γκρουπ και σεμινάρια.

Οι συνεδρίες και το σεμινάριο θα διαρκέσουν από τον Νοέμβριο του 2019 έως και τον Ιούνιο του 2020.

Παρακαλώ πολύ όποιος επιθυμεί να συμμετέχει σε κάποια από αυτές τις δράσεις να επικοινωνήσει με την γραμματεία του Συλλόγου, από 21-10-19 έως και 30-10-19 και ώρες  09:00-17:00 στο τηλέφωνο 2810287895. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ο Σύλλογος στήριξης ασθενών με νεοπλασματική νόσο «Ευ Ζω με τον Καρκίνο», ευχαριστεί θερμά όλο τον κόσμο που με την παρουσία του τίμησε τον 4ο Αγώνα Γυναικών για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Έναν Αγώνα ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 με εκκίνηση έξω από τη Λότζια Ηρακλείου.

Η αθρόα συμμετοχή του κόσμου ενθαρρύνει τον «Ευ Ζω» και ενισχύει το έργο του που είναι η ηθική και οικονομική στήριξη των καρκινοπαθών και των οικογενειών τους, καθώς και η βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας τους στα δύο νοσοκομεία της πόλης μας.

22 Οκτωβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 11 πμ, πραγματοποιήθηκε ο 4ος Αγώνας Γυναικών για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Μια δράση την οποία οργάνωσε ο Σύλλογος στήριξης ασθενών με νεοπλασματική νόσο «Ευ Ζω με τον Καρκίνο», σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης, συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης και υποστηρικτή της εκδήλωσης τα Cosmos Sport.

Η πλατφόρμα μας είναι έτοιμη !!!
Δηλώστε συμμετοχή στον 4ο Αγώνα για την Γυναίκα και την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Άτομα που έχουν ιστορικό καρκίνου, μπορούν να συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ σε μαθήματα Τσι Κονγκ (ειδος ήπιας άσκησης, βασισμένη στην παραδοσιακή κινέζικη ιατρική).
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Παρασκευή, ώρα 18:00-19:00, στην οδό Γεωργιάδη και Στεργιογιάννη γωνία, είσοδος από Στεργιογιάννη (εκεί που ήταν παλιά τα ηλεκτρολογικά του Κωνσταντακάτου).

23 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 17:00 μ.μ μετά από πρόσκληση της Προέδρου Αικατερίνης Κουναλάκη, η οποία συγκέντρωσε τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων κατά τις αρχαιρεσίες της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου 2019, συνήλθαν οι εκλεγμένοι σύμβουλοι σε τακτική συνεδρίαση, στα γραφεία του Συλλόγου «Ευ Ζω με τον Καρκίνο», οδός Μάρκου Μουσούρου 20, Ηράκλειο Κρήτης, με θέμα την Συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα.

Με ανοικτή ψηφοφορία και ομόφωνη αποδοχή όλων των παρευρισκομένων το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε ως εξής:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές 5-9-2019, ο εορτασμός της Διεθνούς ημέρας Φιλανθρωπίας, στο «Ntore Gastronomy and Symposia”.

03 Σεπτεμβρίου 2019

Αγαπητά μας μέλη,

Ο Σύλλογός μας σας ενημερώνει, ότι οι εκλογές που έλαβαν χώρα στις 10-7-2019 ακυρώθηκαν, λόγω λάθους στο καταστατικό και θα πραγματοποιηθούν εκ νέου την Τετάρτη 18-9-2019 και ώρα 17:00-19:00, στον γραφείο του Συλλόγου μας (Μάρκου Μουσούρου 20, 1ο όροφο).

02 Σεπτεμβρίου 2019

Ανακοίνωση

Αγαπητά μέλη του Συλλόγου,

Το γραφείο τον μήνα Σεπτέμβριο θα λειτουργεί Δευτέρα έως και Παρασκευή 09:00-17:00.

Ευχαριστούμε

Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε και να στηρίξετε την εκδήλωση για τη ΔΙΕΘΝΗ ΗΜΕΡΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ που θα γίνει στο χώρο του NTOREGastronomy & Symposia την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 18:00-21:00

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019 και ώρα 21:30, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και απήχηση, σε συνεργασία με το συγκρότημα «Φωνές του Νότου», στο Κηποθέατρο Νίκος Καζαντζάκης, η μουσικοθεατρική παράσταση- αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη, με τίτλο «Ήτανε μια φορά … και έμεινε για πάντα.

12 Ιουλίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητά μας μέλη σας ενημερώνουμε ότι το γραφείου του Συλλόγου μας από 15-7-2019 έως και 14-8-2019 θα λειτουργεί Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη και Παρασκευή από τις 09:00πμ – 17:00μμ.

Ευχαριστούμε

 

Ο Σύλλογος στήριξης ασθενών με νεοπλασματική νόσο «Ευ Ζω με τον Καρκίνο», σε συνεργασία με το καλλιτεχνικό συγκρότημα «Οι Φωνές του Νότου», θα πραγματοποιήσει μουσικοθεατρική παράσταση στις 21/7/2019, στο Κηποθέατρο Ν.Καζαντζάκης.

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019, είχαμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε για δεύτερη φορά στον Πολυχώρο του Συλλόγου μας, τον κο Λιναρδάκη Στέλιο, Κλινικό Διαιτολόγο Διατροφολόγο, Διευθυντή του τμήματος Διατροφής του Βενιζελείου νοσοκομείου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύλλογος στήριξης ασθενών με νεοπλασματική νόσο «Ευ Ζω με τον Καρκίνο», θα προβεί σε Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση, με αρχική ημερομηνία την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019 και ώρα 17:30, στο γραφείου του Συλλόγου Μάρκου Μουσούρου 20 και καταληκτική ημερομηνία την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019, την ίδια ώρα και στην ίδια τοποθεσία.

Ενημέρωση Εκδήλωσης

Την Τετάρτη 26/6/2019 και ώρα 17:30-18:15 στον Πολυχώρο του Συλλόγου μας (Μάρκου Μουσούρου 20,1ο όροφο), θα πραγματοποιηθεί ομιλία-διαδραστική συζήτηση με θέμα: «Διατροφή κατά τη διάρκεια των χημειοθεραπειών».

Ομιλητής: Κος Λιναρδάκης Στέλιος, Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Διευθυντής του τμήματος Διατροφής του Βενιζελείου Νοσοκομείου.
Σας περιμένουμε!

Πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες,7-9 Ιουνίου 2019, το ετήσιο συνέδριο και η Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Συμμαχίας Ασθενών με Καρκίνο (ECPC European Cancer Patient Coalition).
Κατά τη διάρκεια του φετινού Συνεδρίουσυζητήθηκαν επίκαιρα θέματα σημαντικού ενδιαφέροντος για την ογκολογική κοινότητα.

Για άλλη μια χρονιά, με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το παζάρι του συλλόγου «Ευ Ζω με τον Καρκίνο», στις 6/6/2019 στην συμβολή των οδών 1821 και 1866 (Μεϊντάνι)

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική, για αυτό το λόγο, το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί από καρδιάς πρώτα και κύρια όλους τους Ηρακλειώτες, ανάμεσα τους και τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, που στήριξαν αυτή την προσπάθεια με τη βοήθειά τους και την ενεργή συμμετοχή τους.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος στήριξης «Ευ Ζω με τον Καρκίνο», θα πραγματοποιήσει το παζάρι του 2019, την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019 και ώρα από τις 9π.μ έως τις 10 μ.μ, στη συμβολή των οδών 1821 και 1866 (Μεϊντάνι).

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ανοιξιάτικη εκδρομή του «Ευ Ζω», για τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας, το Σάββατο 18/5/2019.

Ο Μάιος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τον καρκίνο της ουροδόχου κύστης, που είναι ο πέμπτος κοινότερος καρκίνος στον Δυτικό κόσμο και ο δεύτερος σε συχνότητα καρκίνος του ουρογεννητικού συστήματος μετά τον καρκίνο του προστάτη.

 

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται πανευρωπαϊκά ο

Σύλλογός μας την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 και ώρα 18:00 πραγματοποίησε μια ενημερωτική διαδραστική-ομιλία με θέμα «Καρκίνος ουροδόχου κύστης. Ενημέρωση-Πρόληψη και θεραπεία».

 

Την Τρίτη 14 Μαΐου 2019 ανταποκριθήκαμε για μια ακόμη χρονιά στην πρόσκληση του κ.Λιονή Καθηγητή Γενικής Ιατρικής και Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, να συμμετέχουμε σε μια διάλεξη στο Τμήμα Ιατρικής σε σχέση με το προπτυχιακό μάθημα «Συμπόνια στην Κλινική Φροντίδα» του 2ου εξαμήνου.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΜΙΛΙΑΣ

Αγαπητά μας μέλη,

Ο Μάιος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τον καρκίνο της ουροδόχου κύστης, που είναι ο πέμπτος κοινότερος καρκίνος στον Δυτικό κόσμο και ο δεύτερος σε συχνότητα καρκίνος του ουρογεννητικού συστήματος μετά τον καρκίνο του προστάτη.

Αγαπητά μας μέλη,

Ο Σύλλογός μας αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια εκδρομή επιμορφωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα για τα μέλη μας και τους φίλους τους το Σάββατο 18/5/2019.

Το λεωφορείο  θα ξεκινήσει 9:00 από το ΚΤΕΛ Ηρακλείου οδός Εφέσου και θα επιστρέψει στο ίδιο σημείο 18:00-19:00 απόγευμα.

07 Μαΐου 2019

Αγαπητά μας μέλη,

Το ετήσιο παζάρι του Συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουνίου 2019 ημέρα Πέμπτη στο Μεϊντάνι.

Όποιος επιθυμεί να συνεισφέρει με λογοτεχνικά και ιστορικά βιβλία, διακοσμητικά, χρηστικά αντικείμενα για το σπίτι , μπορεί να τα φέρει από 23-30 Μαΐου στο γραφείο μας Μάρκου Μουσούρου 20, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 11:00-17:30.

Τηλέφωνο επικοινωνίας με τον Σύλλογο 2810287895

Ευχαριστούμε!

25 Απριλίου 2019

Αγαπητά μας μέλη,

Σας ενημερώνουμε ότι το γραφείο του Συλλόγου μας θα είναι κλειστό από 26 Απριλίου έως και 6 Μαΐου.

23 Απριλίου 2019

Σήμερα 23/4/2019 Μ.Τρίτη, οι Εθελοντές του Συλλόγου μας συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών, μοίρασαν γλυκίσματα και χειροποίητες λαμπάδες σε ασθενείς και προσωπικό των δυο νοσοκομείων της πόλης μας.

Την Τετάρτη 4 Απριλίου 2019, στο 2ο Δημοτικό σχολείο του Αγίου Νικολάου με πρωτοβουλία του μέλους μας Πρινιωτάκη Ελένης, πρόσκληση της δασκάλας Καραγιοβανίδου Αλεξάνδρας και με εκπρόσωπο την Εθελόντριά μας Μεταξά Σίσσυ, οι μαθητές έμαθαν να φτιάχνουν μαξιλαράκια χημειοθεραπείας και μαστεκτομής.

27 Μαρτίου 2019

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση πραγματοποιήθηκε το #cosmosULTRABOOST19 run, την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019.

Ευχαριστούμε θερμά τα καταστήματα @Cosmos Sport και την Adidas, για την επιθυμία τους αυτή τη χρονιά να στηρίξουν τον Σύλλογό μας. Ευχαριστούμε το προσωπικό των Cosmos Sport για την άψογη συνεργασία και όλο τον κόσμο που έλαβε μέρος σε αυτή τη γιορτή αθλητισμού.

Σε εορταστικό κλίμα και με  θέα το Ενετικό Φρούριο του  Κούλε πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας σε συνδυασμό με τον εορτασμό της 15ης επετείου του Συλλόγου , την Κυριακή 24/2/2019 στο κέντρο «Μαρίνα».

Μετά από δύο επιτυχημένες διοργανώσεις όπου πάνω από 2.000 δρομείς «κατέκλυσαν» την πόλη, το Cosmos Sport,η adidasκαι ο Δήμος Ηρακλείου θα πραγματοποιήσουν για 3η συνεχόμενη χρονιά το “Cosmos ULTRABOOST19 Run”, την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019 στο Ηράκλειο Κρήτης. Τα Cosmos Sport αποδεικνύουν ακόμη μία φορά την έμπρακτη στήριξή τους στον Δήμο Ηρακλείου μέσα από μία running διοργάνωση–θεσμό με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

12 Φεβρουαρίου 2019

Ο «Ευ Ζω με τον Καρκίνο» σας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας σε συνδυασμό με τα 15α γενέθλια του Συλλόγου  μας, στις 24 Φεβρουαρίου 2019 στο κέντρο «Μαρίνα» και ώρα 13:15 !

 (στην ΗΔΙΚΑ αναρτήθηκε:7/2/19 - 10:43 π.μ. η εξής ενημέρωση)

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με το υπ.αριθμ. Δ3(α)/Γ.Π.οικ.97186/13-12-2018 έγγραφο του Υπουργείου Υγείας, τα φάρμακα υποστηρικτικά χημειοθεραπείας ή ακτινοθεραπείας,  τα φάρμακα αντιμετώπισης επιπλοκών του καρκίνου και τα φάρμακα αντιμετώπισης επιπλοκών της θεραπείας για τον καρκίνο στο εξής θα χορηγούνται με μηδενική συμμετοχή για την ένδειξη Νεοπλασίες/Λευχαιμίες.

Ο Σύλλογος "Ευ ζω με τον καρκίνο",ζητά ψυχολόγους διαθέσιμους(2 ώρες την εβδομάδα),

να αντιμετωπίσουν και να στηρίξουν ψυχολογικά καρκινοπαθείς και τις οικογένειές τους δωρεάν.
Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στο γραφείο του συλλόγου μας κατόπιν ραντεβού.
Παρακαλούμε πολύ οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν το βιογραφικό τους στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Ευχαριστούμε!

07 Φεβρουαρίου 2019

Ο Σύλλογος «Ευ Ζω με τον Καρκίνο», συμμετείχε στο 3ο Συνέδριο της ΕΛΛΟΚ, που πραγματοποιήθηκε 1-3 Φεβρουαρίου στο Royal Olympic Hotel, με το σύνθημα «ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ».

Ο Σύλλογός μας , συμμετείχε στο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε 1-2 Φεβρουαρίου 2019 στο Ibis Styles Heraklion Central, με θέμα «Ογκολογία από την Πρόληψη στη θεραπεία- Ένας συνεχής δρόμος».

Τα COSMOS SPORT & ο “ΕΥ ΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ” …βοηθάνε ώστε τίποτα να μην κρύψει το ΧΑΜΟΓΕΛΟΣΟΥ!  

Τη στήριξη στο σύλλογο ασθενών με νεοπλασματική νόσο– “Ευ ζω με τον καρκίνο” - επικοινώνησαν τα CosmosSport με συμβολική καμπάνια την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου.

 

Η 4η Φεβρουαρίου καθιερώθηκε ως η Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου, με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης κατά του Καρκίνου (UICC) το 2000, που εκπροσωπεί 800 οργανώσεις σε 155 χώρες του κόσμου. Με σύνθημα κάθε χρόνο, «είμαι και θέλω να..» (2019), έχει σκοπό να εμπνεύσει τη δράση των ατόμων, της υγειονομικής κοινότητας και των κυβερνήσεων ώστε να βελτιώσουν την ενημέρωση και την πρόσβαση του πληθυσμού για την πρώιμη διάγνωση της νόσου.

Με την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας

 

Με σημείο αναφοράς την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου #wcd και σύνθημα

 

#IAmAndIWill : Είμαστε Ασθενείς και θέλουμε να ακουστεί η φωνή μας

 

η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου, διοργανώνει το 3ο Ετήσιο Συνέδριό της το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 1 – 3 Φεβρουαρίου 2019 στο ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα και σας προσκαλεί να συμμετάσχετε υποβάλλοντας δήλωση συμμετοχής, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: office@ellok.org. (τηλ. 210 7710335).

Η “Ασκληπιός Πρόληψις” διοργανώνει Συνέδριο με θέμα:
“Ογκολογία: Από την πρόληψη στη θεραπεία – ένας συνεχής δρόμος”
Ηράκλειο, 1 – 2 Φεβρουαρίου 2019
Συνεδριακό Κέντρο Ξενοδοχείου Ibis Styles Heraklion Central( επί της Αγίου Τιτου)

22 Ιανουαρίου 2019

Ράβουμε μαζί...μαξιλάκια για ασθενεις με Port-a-Cath στο Βιβλιοχαρτοπωλείο ΓΡΑΦΗ στον Άγιο Νικόλαο, το Σάββατο 26/1/2019 στις 10:30!!!!!!

Σας περιμένουμε!!!!

21 Δεκεμβρίου 2018

Αγαπητά μας μέλη,

Σας ενημερώνουμε ότι το γραφείο του Συλλόγου μας θα είναι κλειστό από 22/12 έως 1/1.

Ο Σύλλογος «Ευ Ζω με τον Καρκίνο», σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος, με υγεία πάνω από όλα, ευτυχισμένες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και με το καλό να ανταμώσουμε τη νέα χρονιά ανανεωμένοι, γεμάτοι ιδέες για νέες δράσεις προς όφελος όλων!

19 Δεκεμβρίου 2018
Την Τρίτη 18/12/2018 οι Εθελοντές και Οι Εθελόντριές μας, όπως κάθε χρόνο κέρασαν γλυκίσματα και μοίρασαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα εν όψει εορτών, στο Πανεπιστημιακό και Βενιζέλειο Νοσοκομείο!

Ο Σύλλογος «Ευ Ζω με τον Καρκίνο», παρευρέθηκε στον 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών, Patients in Power, «Η Επόμενη ημέρα προκλήσεις και τάσεις». Το Συνέδριο  πραγματοποιήθηκε στις 21 Νοεμβρίου 2018, στο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα, στην αίθουσα Ολυμπία.

Όλοι οι συμμετέχοντες είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για τις νέες μελέτες, τα νέα φάρμακα και να ακούσουμε για τις κινήσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν από τους αρμόδιους φορείς με στόχο πέρα και πάνω από όλα τον ασθενή. Εξίσου σημαντικές ήταν οι βιωματικές ιστορίες ασθενών που ακούστηκαν καθώς και τα ερωτήματα που τέθηκαν κυρίως από τους Συλλόγους Ασθενών, τα οποία δεσμεύτηκαν οι φορείς να απαντήσουν.

Περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο εδώ

Ομιλίες Συνεδρίου εδώ

ΗΧΗΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ TOYΣ

ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΗΤΑ)

 

Πληροφορίες:

Καίτη Αποστολίδου

Πρόεδρος Δ.Σ.  ΕΛΛ.Ο.Κ.

Τηλ. 6977340758

Kathi.apostolidis@ellok.org

Γεώργιος Καπετανάκης

Γραμματέας Δ.Σ. ΕΛΛ.Ο.Κ.

Τηλ. 6944608385

George.kapetanakis@ellok.org

 

Με μία ηχηρή παρέμβαση οι κορυφαίες Ευρωπαϊκές Οργανώσεις Ασθενών έκαναν προχθές 12 Νοεμβρίου, γνωστές τις θέσεις τους στο Συμβούλιο της Ευρώπης, για την αδήριτη ανάγκη συμμετοχής των εκπροσώπων των Ασθενών σε όλες τις φάσεις των διαδικασιών Αξιολόγησης  Ιατρικής Τεχνολογίας (ΗΤΑ)

Με κεντρικό σύνθημα τη ρήση των Ευρωπαίων Ασθενών με Καρκίνο (ECPC)

23/11/2018 ημέρα Παρασκευή

17:30-18:00 : Σπιρομετρήσεις*

 

Οι σπιρομετρήσεις θα πραγματοποιηθούν από την κα Μωραϊτάκη Δέσποινα, Επισκέπτρια Υγείας του ΠαΓΝΗ.

18:00-18:40 Ομιλία με θέμα: «Ο ρόλος της φυσιολογικής αναπνοής στην ποιότητα ζωής του ανθρώπου».

Ομιλητής: κος Τζανάκης Νικόλαος, Καθηγητής Πνευμονολογικής Πανεπιστημίου Κρήτης, Διευθυντής Πνευμονολογικής Κλινικής ΠαΓΝΗ.

Η Παθολογική Ανατομική κατατάσσεται στις "εργαστηριακές ειδικότητες", στην πραγματικότητα όμως είναι κλινικο-εργαστηριακή. Οι περισσότεροι ασθενείς στο Νοσοκομείο δεν γνωρίζουν και δεν συναντούν τον Παθολογοανατόμο, ο οποίος συνεργάζεται στενά με γιατρούς άλλων ειδικοτήτων, παρέχοντάς τους όχι μόνο τη διάγνωση, αλλά και πληροφορίες για την επιλογή της κατάλληλης θεραπείας.

Η μεγάλη πρόοδος της σύγχρονης ιατρικής οφείλεται και στην διεθνή ιατρική κοινότητα των Παθολογοανατόμων, πέντε από τους οποίους έχουν βραβευτεί με το βραβείο NOBEL (με πιο πρόσφατο τον Αυστραλό Παθολογοανατόμο J.R. Warren, που βραβεύτηκε το 2005 για την ανακάλυψη του Ελικοβακτηριδίου του πυλωρού).

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου η Επιστημονική Ημερίδα για τον Καρκίνο του Παγκρέατος. Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών-Εθελοντών –Φίλων- Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι» Αθηνών σε συνεργασία με τον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου «Αγκαλιάζω» Ηρακλείου και τον Σύλλογο Στήριξης Ασθενών με Νεοπλασματική Νόσο, «Ευ Ζω με τον Καρκίνο», Ηρακλείου πραγματοποίησαν αυτή τη δράση στα πλαίσια των εκδηλώσεων  της 5ης Παγκόσμιας Ημέρας για τον Καρκίνο του Παγκρέατος.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων, Ιατρών Κ.Ε.Φ.Ι. σε συνεργασία με τους Συλλόγους «ΑγκαλιάΖω, ΌμιλοςΕθελοντών κατά του Καρκίνου» και

«ΕΥ ΖΩ με τον καρκίνο,Σύλλογος Στήριξης Ασθενώνμε Νεοπλασματική Νόσο», διοργανώνει ημερίδα ενημέρωσης του Κοινού για τον Καρκίνο του Παγκρέατος, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018, στο Ηράκλειο Κρήτης (Επιμελητήριο Ηρακλείου, Αίθουσα «Καστελλάκη», Κορωναίου 9), με τίτλο:

Σας περιμένουμε όλους!!!!!!!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Για την αίτησή σας μέσω της εφαρμογής ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα:

Αγαπητά Μέλη-Αγαπητοί Ασθενείς,

Την Τετάρτη 31/10/2018 και ώρα 17:30,στον Πολυχώρο του Συλλόγου μας(Μάρκου Μουσούρου 20,1ος Όροφος), έχουμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε την κα Αρμενάκη Αθηνά, Κλινική Ψυχολόγο του Βενιζελείου Νοσοκομείου.

Έπειτα από πρόσκληση του δημοσιογράφου του Κρήτη TV, Κο Μ.Δασκαλάκη, ο Σύλλογός μας συμμετείχε στην εκπομπή «ΩΡΑ ΑΙΧΜΉΣ»,στις 1/10/2018 με θέμα την «Ιατρική Ακριβείας».

16 Οκτωβρίου 2018

Ο Σύλλογος στήριξης ασθενών με νεοπλασματική νόσο «Ευ Ζω με τον Καρκίνο», ευχαριστεί θερμά όλο τον κόσμο που με την παρουσία του τίμησε τον 3ο Αγώνα Γυναικών για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Έναν Αγώνα ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 11πμ με εκκίνηση έξω από τη Λότζια Ηρακλείου.

Η αθρόα συμμετοχή του κόσμου ενθαρρύνει τον «Ευ Ζω» και ενισχύει το έργο του που είναι η ηθική και οικονομική στήριξη των καρκινοπαθών και των οικογενειών τους, καθώς και η βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας τους στα δύο νοσοκομεία της πόλης μας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 11πμ, πραγματοποιήθηκε ο 3ος Αγώνας Γυναικών για την πρόληψη του καρκίνου του Μαστού. Μια εκδήλωση την οποία οργάνωσε ο Σύλλογος στήριξης ασθενών με νεοπλασματική νόσο «Ευ Ζω με τον καρκίνο», σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης- Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού τη Λότζια.

Στην εκδήλωση συμμετείχε πλήθος κόσμου. Γυναίκες παιδιά και άνδρες ευαισθητοποιημένοι με τις δράσεις του Συλλόγου. Ο Αγώνας δεν είχε ανταγωνιστικό χαρακτήρα. Οι συμμετέχοντες μπορούσαν να τρέξουν ή να περπατήσουν τα 4km της διαδρομής. Τιμητικά μετάλλια πήραν οι τρείς πρώτες Γυναίκες και τα τρία πρώτα κορίτσια.

Η ΘΡΟΜΒΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΗΦΘΕΙ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΡΩΜΒΩΣΗΣ: ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Η Παγκόσμια Ημέρα Θρόμβωσης (WTD) λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στις 13 Οκτωβρίου, στα γενέθλια του Rudolf Virchow, ο οποίος ήταν πρωτοπόρος στην παθοφυσιολογία της θρόμβωσης. Τώρα, στο πέμπτο έτος από την δημιουργία της, είναι πλέον μια ετήσια εκστρατεία που εστιάζει την προσοχή στην υποτιμημένη κατάσταση της θρόμβωσης Με χιλιάδες εκπαιδευτικές ενέργειες σε χώρες σε όλο τον κόσμο, η Παγκόσμια Ημέρα Θρόμβωσης και οι συνεργάτες της τοποθετούν τη θρόμβωση στο προσκήνιο ως ένα επείγον και αυξανόμενο πρόβλημα υγείας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος στήριξης ασθενών με νεοπλασματική νόσο «Ευ Ζω με τον Καρκίνο», σε συνεργασία με το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης και συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης- Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, θα πραγματοποιήσει και φέτος για 3η συνεχόμενη χρονιά, 14 Οκτωβρίου ημέρα Κυριακή και ώρα 11πμ Αγώνα Γυναικών για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Το σημείο εκκίνησης θα είναι έξω από τη Λότζια, με διαδρομή 25ης Αυγούστου, Πλατεία 18 Άγγλων, Λιμενοβραχίονας μέχρι την 1η  στροφή και επιστροφή από την ίδια διαδρομή με τερματισμό τη Λότζια, μια απόσταση 4km.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη ομιλία στις 28/9/2018 στον Πολυχώρο του Συλλόγου μας. Ευχαριστούμε θερμά τον κο Λιναρδάκη Διαιτολόγο-Διατροφολόγο του Βενιζελείου νοσοκομείου για τον περιεκτικό και ευχάριστο λόγο του σε θέματα διατροφής κατά τη διάρκεια των χημειοθεραπειών.

Ενημερώνουμε τους παλιούς και νέους φίλους, που μας στηρίζουν κάθε χρόνο στον αγώνα δρόμου για τη γυναίκα, τον οποίο διοργανώνει ο Σύλλογος "Ευ Ζω με τον καρκίνο" σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης και συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, ότι θα πραγματοποιηθεί και φέτος, τρίτη συνεχόμενη χρονιά, 14 Οκτωβρίου 2018 ημέρα Κυριακή και ώρα 11π.μ.

Αγαπητά μας μέλη-Αγαπητοί  Ασθενείς και Φίλοι,

 

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογό μας θα συμμετέχει στην «2η Γιορτή Εθελοντισμού- Προσφοράς και Συλλογικότητας», η οποία θα λάβει χώρα το Σάββατο 29/9/2018 στην Πλατεία Ελευθερίας, με στόχο τη γνωριμία των συμπολιτών μας με εθελοντικές ομάδες της πόλης μας και ενημέρωση για τις δράσεις τους.

Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2018 ο Σύλλογός μας συμμετείχε στην δημόσια ανακοίνωση της λειτουργίας της Πολυπαραγοντικής Ομάδας αντιμετώπισης Λεμφοιδήματος του Γ.Ν «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ», στην οποία η πρόεδρος του Συλλόγου ήταν προσκεκλημένη ομιλήτρια.

Παρευρέθησαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και Εθελοντές. Η Πρόεδρος του «Ευ Ζω», κα Κ.Κουναλάκη επισήμανε στην ομιλία της τη σπουδαιότητα της δημόσιας Διανοσοκομειακής Πολυπαραγοντικής Ομάδας Αντιμετώπισης Λεμφοιδήματος, για τους ασθενείς που υπόκεινται σε αυτό τον κίνδυνο.

Ο Σύλλογος μας, την  Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018, συμμετείχε σε εκδήλωση αναφορικά με τις εκπομπές καυσίμων πετρελαίου( ντίζελ), στην ατμόσφαιρα και τις επιπτώσεις στην υγεία.  Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ενός ευρωπαϊκού προγράμματος με τίτλο «Health impacts and costs of diesel emissions in the EU: Assessment of the social benefits of phasing out diesel in the road transport», στο οποίο συμμετείχε και η Ιατρική σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης με επιστημονική υπεύθυνη την κα Ι.Τσιλιγιάννη.

Ο Σύλλογος ΕΥ ΖΩ με τον καρκίνο, μέλος της ΕΛΛΟΚ, συμμετέχει στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο Κεφαλής και Τραχήλου Make Sense που διεξάγεται πανευρωπαϊκά, 17-21 Σεπτεμβρίου 2018.

05 Σεπτεμβρίου 2018

 

28/9/2018 ώρα 18:00

Ομιλία διαδραστική συζήτηση.

ΘΕΜΑ: «Διατροφή κατά τη διάρκεια των χημειοθεραπειών»

Ομιλητής: Κος Λιναρδάκης Στέλιος, Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Διευθυντής του τμήματος Διατροφής του Βενιζελείου Νοσοκομείου.

ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΕΥ ΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ"

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με το νόμο και το άρθρο 8 του καταστατικού μας,καλούνται τα μέλη σε ετήσια τακτική απολογιστική συνέλευση, στον Πολυχώρο του Συλλόγου, Μάρκου Μουσούρου 20 1ος όροφος, έναντι της εκκλησίας Παναγίας των Σταυροφόρων,στις 11 Ιουλίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί αμετάκλητα στις 18 Ιουλίου στον ίδιο χώρο,την ίδια ημέρα και ώρα.

ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ "ΕΥ ΖΩ" - ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι ο σύλλογός μας απέκτησε έναν νέο χώρο στο κέντρο του Ηρακλείου (Μάρκου Μουσούρου 20, έναντι της Παναγίας των Σταυροφόρων, 1ος όροφος), στον οποίο δημιουργήσαμε έναν χώρο συνάθροισης, έναν Πολυχώρο.

Στον χώρο αυτόν προγραμματίζουμε μια σειρά από δράσεις με σκοπό την ενημέρωση, την ψυχαγωγία και την επικοινωνία των μελών μας.

Είστε προσκεκλημένοι να τον επισκεφτείτε μαζί με τους συνοδούς σας, να πιείτε τον καφέ ή το τσάι σας (διατίθενται δωρεάν) σε ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον, να συναντηθείτε με άλλους ανθρώπους που περνάνε ή έχουν περάσει τη νόσο του καρκίνου και να ανταλλάξετε απόψεις για θέματα που σας απασχολούν.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι θα έχετε τη δυνατότητα, εσείς ή μέλη της οικογένειάς σας, εάν το θέλετε φυσικά, να έχετε προσωπική συνάντηση με ψυχολόγο δωρεάν στον Πολυχώρο κατόπιν ραντεβού.

Ο Σύλλογός μας δημιούργησε αυτό το χώρο με πολύ αγάπη και φροντίδα και ελπίζουμε ότι σύντομα θα γίνει το στέκι μας.

Ώρες λειτουργίας : Κάθε Τρίτη 11:00-13:30 και 18:00-20:30. Ο χώρος θα παραμέινει κλειστός από 7 Αυγούστου - 4 Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια θα λειτουργεί κανονικά κάθε Τρίτη τις ίδιες ώρες.

Σας περιμένουμε!!!!!!!

Εκ του Δ.Σ

Η Γραμματέας  Μπίτζου Θεοδοσία

Η Πρόεδρος     Κουναλάκη Καίτη

                                                                                                                                                                  

Για άλλη μια χρονιά,με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το παζάρι του συλλόγου "Ευ Ζω με τον Καρκίνο" στις 7/6/2018 στην συμβολή των οδών 1821 και 1866.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική, για αυτό το λόγο, το Δ.Σ ευχαριστεί από καρδιάς πρώτα και κύρια όλους τους Ηρακλειώτες, ανάμεσά τους και τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που στήριξαν αυτή την προσπάθεια με τη βοήθεια και την ενεργή συμμετοχή τους.

Άτομα που έχουν ιστορικό καρκίνου του μαστού, μπορούν να συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ σε μαθήματα Τσι Κονγκ (ειδος ήπιας άσκησης, βασισμένη στην παραδοσιακή κινέζικη ιατρική).
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στον χώρο ΚΑΛΛΙΓΝΩΣΙΑ που βρίσκεται στην οδό Αθηνάς 5 (παράλληλη της Λ. Δημοκρατίας), κάθε Πέμπτη  6-7 το απόγευμα, διάρκειας 1 ώρας.

19 Μαΐου 2018

Ο Σύλλογος ΕΥ ΖΩ με τον καρκίνο διοργανώνει ανοιξιάτικο ΠΑΖΑΡΙ την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018, 9:00 - 21:00, Πλατεία Νικηφόρου Φωκά (Μεϊντάνι).

Ο σύλλογος "Ευ Ζω με τον καρκίνο" ζητά ψυχολόγους διαθέσιμους να αντιμετωπίσουν και να στηρίξουν ψυχολογικά καρκινοπαθείς και τις οικογένειες τους δωρεάν.

28 Δεκεμβρίου 2017

Ο σύλλογος ΕΥ ΖΩ με τον καρκίνο, οι εκδόσεις Σιδέρη και το βιβλιοπωλείο Λέξις σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Καλλιόπης Πεδιαδίτη-Prud'Homme Η μικρή μπαλίτσα

Η Εταιρεία Στήριξης Αντικαρκινικής Έρευνας σε συνεργασία με την Παθολογική Ογκολογική Κλινική ΠαΓΝΗ διοργανώνει το Συνέδριο Κλινικής και Μεταφραστικής Ογκολογίας

1ης Πανελλήνια Έρευνα για τον Ουρογεννητικό Καρκίνο

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου έχει ξεκινήσει τη διενέργεια της 1ης Πανελλήνιας Έρευνας για τον Ουρογεννητικό Καρκίνο (Καρκίνος Νεφρών και Καρκίνος Ουροδόχου Κύστης). Τα αποτελέσματα τηε έρευνας θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της Ημερίδας για τον Ουρογεννητικό καρκίνο που οργανώνει η ΕΛΛ.Ο.Κ. στις 22 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Νέα / Ανακοινώσεις

Ποιοι είμαστε;

Ο σύλλογος στήριξης ασθενών που πάσχουν από νεοπλασματική νόσο "Ευ Ζω με τον καρκίνο" ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2003 (αρ. Αποφ. Πρωτοδικείου Ηρακλείου 49/4900/1453/2003, καταστατικό), με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης.

...περισσότερα

Νέες Δημοσιεύσεις

Βοήθησε μας

Αν νομίζεις ότι η προσπάθεια μας σε αφορά, έλα σε επαφή με το σύλλογο

Αρ. Λογαριασμού Καταθέσεων:

"ΕΥ ΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ",
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ/ATEbank
Αρ. Λογ. 6157010372656
IBAN: GR 560 171 157 000 6157 0103 72656

EUROBANK
Αρ. Λογ. 00260165720200783658

Επικοινωνία

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΝΟΣΟ "ΕΥ ΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ"

Μάρκου Μουσούρου 20, 1ος όροφος
τκ 71201, Ηράκλειο, Κρήτη

Δευτέτα- Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη και Παρασκευή 09:00-17:00

Τηλ.-Fax: 2810 287895

Email: efzokriti@otenet.gr