Νέα/Ανακοινώσεις

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ενημερώνουμε τους παλιούς και νέους φίλους, που μας στηρίζουν κάθε χρόνο στον αγώνα δρόμου για τη γυναίκα,τον οποίο διοργανώνει ο Σύλλογος "Ευ Ζω με τον καρκίνο" σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης,ότι θα πραγματοποιηθεί και φέτος,τρίτη συνεχόμενη χρονιά,14 Οκtωβρίου 2018 ημέρα Κυριακή και ώρα 11π.μ.

Το σημείο εκκίνησης θα είναι έξω από τη Λότζια,με διαδρομή 25ης Αυγούστου,Πλατεία 18 Άγγλων,Λιμενοβραχίονας μέχρι την πρώτη στροφή και επιστροφή αντίστοιχα με τερματισμό στη Λότζια,μια απόσταση 4 km.

Ο αγώνας αυτός γίνεται για να υπενθυμίσουμε σε γυναίκες και άνδρες ότι η πρόληψη για τον καρκίνο είναι στο χέρι μας.Ο μήνας Οκτώβριος είναι αφιερωμένος από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Θα σας ενημερώσουμε για περισσότερες λεπτομέρειες.

14 Ιουνίου 2018

Για άλλη μια χρονιά,με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το παζάρι του συλλόγου "Ευ Ζω με τον Καρκίνο" στις 7/6/2018 στην συμβολή των οδών 1821 και 1866.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική,για αυτό το λόγο, το Δ.Σ ευχαριστεί από καρδιάς πρώτα και κύρια όλους τους Ηρακλειώτες,ανάμεσά τους και τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που στήριξαν αυτή την προσπάθεια με τη βοήθεια και την ενεργή συμμετοχή τους.

Επίσης το Δ.Σ του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τους παρακάτω χορηγούς, γιατί συνέβαλαν καθοριστικά, ο καθένας με τον τρόπο του στην επιτυχημένη διοργάνωση του παζαριού:

  • Συνδιοργανωτές: Δήμος Ηρακλείου
  • Για την προβολή της εκδήλωσης: Την εφημερίδα"ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ",τον ραδιοσταθμό 9,84 fm,το ΚΡΗΤΗ TV και ιδιαίτερα τους συντελεστές των εκπομπών " Καλό Μεσημέρι" και "Η Κρήτη σήμερα", καθώς και το portal www.neakriti.gr
  • Για την παραχώρηση σκίαστρων:Την Coca Cola 3E
  • Για την προσφορά αντικειμένων:Χαλκιαδάκης(Σούπερ Μάρκετ),Σκλαβενίτης(Σούπερ Μάρκετ),Δωροφώς(Υαλικά,Αργυράκη 3),Κοτσιφός(Υαλικά,Γραμβούσης15),Baloo(Παιχνίδια,Καλοκαιρινού 51)Ραπτάκη Μαρία(Μονής Οδηγητρίας 25),Ρεστάκης(Πλαστικά είδη οικιακής χρήσης,Μονής Οδηγητρίας 13),Βατσινάς HOME(Είδη σπιτιού,Γάζι),Βαμβουκάκης(Φούρνος,62 Μαρτύρων 379),Ιδανικό Σπίτι(Κόσμων 27),White Gallery(Είδη σπιτιού,Μιχελιδάκη και Βουρβαχών 6),VICKO(Είδη σπιτιού,Αβέρωφ13),Υδροχόος(Υαλικά,Κ.Λουκάρεως 11),ΙΟΚΑΣΤΗ(Μπιζού,Κοντογιάννη 18 Άγιος Νικόλαος),Δετοράκης(Είδη συσκευασίας,Σ.Βενιζέλου 19Α Άγιος Νικόλαος),Σητειακά Γλυκά Αρετούσα(Κόσμων 19),Καρούζου(Περδικάρη 2Α),Ελευθεριάδη Καλλιόπη(Βιβλιοπωλείο,Αργυράκη 3),Βιβλιοπωλείο ΓΝΩΣΗ(Λ.Ικάρου 41),Βιβλιοπωλείο Μαράκης(Κονδυλάκη 71)Βιβλιοπωλείο Γραφή(Πολυτεχνείου 14,Άγιος Νικόλαος),Αλέκος Παπαδάκης και υιός AE TARGET(Ξενοδοχειακός εξοπλισμός,Εφέσου 14),Στέλλα Δασκαλάκη(Υφάσματα-διακόσμηση,Έβανς 30)

Σας ευχαριστούμε όλους!

Άτομα που έχουν ιστορικό καρκίνου του μαστού, μπορούν να συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ σε μαθήματα Τσι Κονγκ (ειδος ήπιας άσκησης, βασισμένη στην παραδοσιακή κινέζικη ιατρική).
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στον χώρο ΚΑΛΛΙΓΝΩΣΙΑ που βρίσκεται στην οδό Αθηνάς 5 (παράλληλη της Λ. Δημοκρατίας), κάθε Τετάρτη 5-6 το απόγευμα, διάρκειας 1 ώρας.

Ο σύλλογος "Ευ Ζω με τον καρκίνο" ζητά ψυχολόγους διαθέσιμους να αντιμετωπίσουν και να στηρίξουν ψυχολογικά καρκινοπαθείς και τις οικογένειες τους δωρεάν.

28 Δεκεμβρίου 2017

Ο σύλλογος ΕΥ ΖΩ με τον καρκίνο, οι εκδόσεις Σιδέρη και το βιβλιοπωλείο Λέξις σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Καλλιόπης Πεδιαδίτη-Prud'Homme Η μικρή μπαλίτσα

Η Εταιρεία Στήριξης Αντικαρκινικής Έρευνας σε συνεργασία με την Παθολογική Ογκολογική Κλινική ΠαΓΝΗ διοργανώνει το Συνέδριο Κλινικής και Μεταφραστικής Ογκολογίας

1ης Πανελλήνια Έρευνα για τον Ουρογεννητικό Καρκίνο

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου έχει ξεκινήσει τη διενέργεια της 1ης Πανελλήνιας Έρευνας για τον Ουρογεννητικό Καρκίνο (Καρκίνος Νεφρών και Καρκίνος Ουροδόχου Κύστης). Τα αποτελέσματα τηε έρευνας θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της Ημερίδας για τον Ουρογεννητικό καρκίνο που οργανώνει η ΕΛΛ.Ο.Κ. στις 22 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Ποιοι είμαστε;

Ο σύλλογος στήριξης ασθενών που πάσχουν από νεοπλασματική νόσο "Ευ Ζω με τον καρκίνο" ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2003 (αρ. Αποφ. Πρωτοδικείου Ηρακλείου 49/4900/1453/2003, καταστατικό), με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης.

...περισσότερα

Νέες Δημοσιεύσεις

Βοήθησε μας

Αν νομίζεις ότι η προσπάθεια μας σε αφορά, έλα σε επαφή με το σύλλογο

Αρ. Λογαριασμού Καταθέσεων:

"ΕΥ ΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ",
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ/ATEbank 6157010372656
EUROBANK 00260165720200783658

Επικοινωνία

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΝΟΣΟ "ΕΥ ΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ"

Μάρκου Μουσούρου 20, 1ος όροφος
τκ 71201, Ηράκλειο, Κρήτη

Τηλ.-Fax: 2810 287895

Email: efzokriti@otenet.gr